• Naturschutzbund Burgenland

Csatlakozzon Ön is!

Legyen Ön is tag!

fischer-exkursion_fiala
Az Ön tagsága Az Osztrák Természetvédők Szövetségénél mindenki számára nyújt valamit! Tagsági díja által Ön is hozzájárul, hogy tevékenységünk és akcióink sokasága által megmaradjon és ápolásban részesüljön természetünk és tájaink. Ezen felül támogatója lesz a természetvédelmi problémák tudományos feldolgozásának is.

Legyen Ön is műgyűjtő!

laubner-bild
A Naturschutzbund Burgenland az Austrian Wind Power-rel és a burgenlandi napilapokkal karöltve hívta életre a NATUR.und.KUNST-projektet ("természet és művészet"). A Sepp Laubner festőművész alkotásaiból készült, kézzel aláírt, limitált és számozott műnyomatok eladásából származó bevétel teljes egészében ökológiailag értékes földterületek megőrzésére fordítódik.

Aktív részvétel - munkatársakat keresünk

baum_vermessen_fiala
Ha Ön is szeretne aktívan közreműködni környezetünk védelmében, és a természet állapotának fenntartása érdekében velünk karöltve különféle projekteken dolgozni, akkor csapatunk szeretettel várja! Jelentkezésének szívből örülünk.

Gyermekeink fogják meghálálni nekünk.

Content contains form - click here to view in popup window